Sumi-e szeptember – Sziklák és vizek

Korábban már adtunk hírt arról, hogy ismét várhatóak a sumi-e workshopok.

Az őszi turnusban az első workshop 2014. szeptember 27-én (szombat; 1 napos) Sziklák és vizek címmel és témával kerül megrendezésre.

Az egy napos workshop várható időbeosztása:
Érkezés 9:45
Kezdés 10:00
10:00-13:00 Rövid elméleti bevezetés után a sziklák festésének gyakorlati áttekintése, mint például a sziklák vázának megfestése, nedvesebb és szárazabb technikák kipróbálása, gyakorlása, valamint kövek, sziklák és teljes hegyek megalkotása.
13:00-14:00 szünet (a szokott módon nagyjából 30-45 percre alakítva)
14:00-17:00 Rövid elméleti bevezetés után a vizek festésének technikai és gyakorlati áttekintése a szárazabb, vonalasabb, valamint a nedvesebb, foltszerűbb víz típusok megalkotásával. – Japán híres hegye a Fuji. Megvizsgáljuk festési módszereinek elméleti és gyakorlati részeit, majd ezt követően sziklák (hegyek) és vizek (vízesések, csobogók, folyók) kompozíciós variációnak megfestésével folytatjuk. Végezetül, ha időnk engedi, egyéb kompozíciók festésével felyezzük be a napot, mint például szikla-bambusszal, szikla-orchideával, szikla-víz-szilva hármasa.

A workshop ára: 10.000 Ft, ami a korábbiakhoz hasonlóan tartalmazza a teljes eszközhasználatot és természetesen egy mintafüzetet is. (A „Sziklák és vizek – Mintafüzet” kizárólag a workshop jegyzete, külön vásárolni nem lehetséges.)

A helyszín: A Tan Kapuja Buddhista Főiskola (a pontos termet a résztvevőkkel egyeztetjük)

Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 14-e, vasárnap éjfél. (Mivel a létszám korlátozott és már elfogadtunk előzetes jelentkezéseket, így érdemes időben jelezni a jelentkezési szándékot, azonban csupán az előleg befizetése után tudjuk azt véglegesnek tekinteni.)
Előleg befizetésének határideje: 2014. szeptember 17-e, szerda. (Az előleg összege: 5.000 Ft)

Jelentkezni a szokott módon, az üzenet küldnésnél lehet.

Mindenkit örömmel és szeretettel várunk!

Nike shoes | Air Jordan Release Dates Calendar