Ismét japán kalligráfia workshop volt a Budai Művészházban

Ahogy arról korábban már hírt adtam az Avar Rajziskola és a Budai Művészház közös szervezésében minden nyáron képzőművész tábort tartanak gyermekek számára. Ebben az évben meghívást kapott a japán kalligráfia, mint vendég téma, hogy a fiatalok ennek a Nyári Képzőművész Tábornak a keretein belül ezzel a művészeti ággal is megismerkedhessenek.

2014. július 23-án került sor az újabb, immáron második találkozónkra az ifjú alkotókkal. Ez alkalommal olyan szép számmal vettek részt a táborban, hogy elsőként egy rövid előadás keretein belül beszélgettünk kicsit a japán írásról, a japán kalligráfia művészetéről és a gyakorlásáról, majd több csoportban leültünk az asztalokhoz és két órán keresztül közösen próbáltuk megszelidíteni az ecset és a tust.

Ez alkalommal is rendkívül jól szórakoztunk, miközben elkészültek a szebbnél-szebb első alkotások.

Kicsik és nagyok egyaránt teljes odaadással igyekeztek a helyes testtartást felvenni, az ecsetet megfelelően tartani és elkészíteni a választott minták legjobb másolatait!

Ismét egy igazán kellemes délutánt töltöttünk együtt!

Buy Sneakers | NIKE Chaussures, Sacs, Vetements, Montres, Accessoires, Accessoires-textile, Beaute, Sous-vetements – Livraison Gratuite