Első nap, avagy eső nap a Füvészkertben

Japán kalligráfia a Füvészkertben

Az első nap a Füvészkertben csodálatos napsütéssel indult. Letérdelve a finoman párás földre, föléhajolva a papírnak, sokan próbálták ki magukat a japán kalligráfia művészetében.

Füvészkert, Japán kalligráfia

A csodás cseresznyefák ölelésében zajlott le az első előadás fél 11-től, és ebben a kellemes környezetben született meg jó néhány alkotás is. A lelkes csapat még egyre írta a friss műveket, amikor fél 1-kor újabb előadás kezdődött. Közben szép lassan befelhősödött, és az első nap, eső nappá vált. Ez azonban nem szegte a kedvét senkinek.

Hanami, japán kalligráfia

Összepakoltunk és a Füvészkert kis kastélyának emeletén bevettük magunkat egy terembe, ahol újabb csatlakozókkal együtt beszélgettünk a japán kalligráfiáról, írásról, és együtt próbáltuk ki magunkat ebben a csodálatos művészetben.

Hanami Shodokai

A nap csúcspontjaként és befejezéseként a Hanami Shodōkai az együtt kalligráfiázás örömével ajándékozott meg mindannyiunkat.

Hanami Shodokai

És ezek még csak az első nap eseményei… Holnap folytatódik. Reméljük kicsit több napsütéssel, hogy visszatérhessünk a szabadba, a sakurák közé!

Hanami Shodokai

Giftofvision – Sneakers search engine | New Balance 327 WOMENS Moonbeam/Outerspace – Afterpay Available