Szakura virágzás, Hanami – avagy irány a Füvészkert

Éppen csak pár nap és elkezdődik a két hétvégét is magába foglaló Sakura Ünnep a Füvészkertben. 2012. április 7-8-án a japán kalligráfia szerelmeseinek is kedvez a program, azonban azok sem fognak unatkozni, akik a kert, a virágok csodálata után íjászbemutatóra, origami hajtogatásra, kiállítás megtekintésére, egy finom teára, vagy éppen Japánból érkezett érdekességek nézegetésére és vásárlására vágyik.

Ahogy arról már korábban hírt adtam, most hétvégén, április 7-8-án a japán kalligráfia kiköltözik a Füvészkertbe és a rövid előadások, bemutatók és oktatások mellett 7-én, szombaton 14.00 órakor Nemzetközi Hanami Shodōkai, japán kalligráfia találkozó lesz, amely egy a Kakizome mintájára megálmodott esemény. Mi más is történhetne, mint hogy egy ilyen alkalommal a közös alkotásé lesz a főszerep!

Mára számtalan honlapon, blogon és fórumon megjelent a hír a rendezvényről.

Így örömmel olvashatjuk a Füvészkert oldalán:

a HVG hasábjain:

a Szeretlek Magyarország oldalán:

Susannicon blogjában:

… hogy csak néhányat említsek.

Rendkívül megtisztelő, hogy egy ilyen eseményen vehetek részt és remélem, hogy minél többen lesznek kíváncsiak rá, és a verőfényes napsütésben, a cseresznyefák árnyékában, szívesen beszélgetnek majd, vesznek részt a programokban!

nike dunk high black leather chair for sale | Nike Air Force 1 for Women & Men – Buy Online – Fitforhealth