A Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeumban voltunk

Örömmel fogadtuk el a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum meghívását 2013. szeptember 28-án szombatra a Szamurájok és gésák kiállítás kapcsán rendezett családi napukra!

A csodálatosan napsütéses, bár kissé hűvös szombat reggelen már a kapuban vártak az elszánt érdeklődők, akik szerették volna kipróbálni a japán kalligráfia és tusfestészet művészetében magukat! Aztán ahogy telt az idő egyre többen érkeztek, hogy megtekintsék a nagyszerű kiállítást és részt vegyenek a különféle családi programokban…

Egyetlen pillanatra sem unatkoztunk! Az asztalnál mindig helyet foglalt egy-két bátor jelentkező, hogy elkészítse japán kalligráfiáját vagy éppen bambusz, szilva- vagy cseresznyevirág tusképét.

Igyekeztünk színes és széles választékkal szolgálni, hogy mindenki kedvére alkothasson! A sok előkészület meg is hálálta magát, mert kicsik és nagyok egyaránt hosszasan elmélyedtek és kipróbálták magukat ezekben a művészeti ágakban (is).

Reméljük, hogy mindenki olyan jól érezte magát, amilyen jól mi éreztük magunkat a Múzeum kertjében! Nem számított a hűvösebb idő sem, mert a forró teánál is jobban melegítette szívünket, hogy ennyien kipróbálták velünk az írás és festés világát!

***

Délután 4 órakor fejeztük be a közös gyakorlást, majd mi is megtekintettük a kiállított tárgyakat, amelyek igazán magukkal ragadóak voltak, szép és igényes kiállításban és válogatásban!

Köszönjük szépen a Hopp Ferenc Múzeum meghívását
és reméljük, hogy máskor is találkozhatunk!

Best Nike Sneakers | Nike Air Force 1 LX UV Reactive Multi – alle Release-Infos , Snaidero-usa