Közösség részeként – ICCPS

ICCPS

Áldásos helyzetben van a japán művészet, hiszen megőrízte több évszázados hagyományát és az ország határain is túllépve magannyi művész és mester örökíti tovább és gondolja újra. Ezt a „munkát” folytatja egyéb közösség mellett az ICCPS, vagyis a International Association of Chinese Calligraphy & Painting Artists is, amelynek tagjává válhattam, és a képen látható kis kártyát küldték számomra, hogy az idei évben részt vehessek a közösség nemzetközi kiállításain.

Az első kiállítás májusban lesz Japánban, konkrétan május 21-27 között, amelyen részt tudok venni, majd ezt követi Franciaországban a következő augusztus 25-étől szeptember 2-áig. Utóbbi Maulevrier városában egy csodálatos Japán kert szomszédságában, a keleti művészetek francia központjában lesz (itt). Érdemes követni Afaq Saleem oldalát is, aki a belga és holland csoport vezetője, és aki a következőkben fogalmazta meg célját (remélem nem haragszik meg rám, hogy megosztom szavait):
„Célom nem az, hogy a legjobb legyek, mert tudom, hogy mindig lesznek nálam még jobbak. A célom a lélek széppé, nemessé formálása az ecset által, s az, hogy ezt a szépséget – és vele együtt a festés örömét is – az alkotásokon keresztül megmutathassam”.

Ezzel a gondolattal azt hiszem minden japán kalligráfiával, kínai kalligráfiával, tusfesztészettel, vagy tulajdonképpen bármilyen művészettel foglalkozó ember szívesen ért egyet.

A csoport tagjaitól is lehet munkákat látni (itt), és frissülni is fog folyamatosan ez az oldal, ahogy később én is szeretném megosztani a kiállításra való készülés részleteit.

Nike air jordan Sneakers | jordan 4 premium light bone