Japán kalligráfia oktatás

Nagy megtiszteltetésnek érzem a felkérést, és örömmel vettem részt a Maido Shodōkai (毎度書道会) megalapításában. Íme a hozzá készült kalligráfia:

Maido Shodōkai 毎度書道会

Azért is örültem a felkérésnek, mert az elnevezése bár az, hogy japán kalligráfia tanfolyam, azonban nem olyan tanfolyam, mint ahogy az általában szokott lenni. Nem arról van szó, hogy 10 alkalommal találkozunk, aztán ezzel mindent megtanultunk, levizsgáztunk, papírt kaptunk, vagy hasonló. Sokkal inkább 10 alkalmas bérletnek tekinthető az ára, amely 10 alkalom elteltével újra folytatni lehet a gyakorlást. Ez igen fontos szempont, hiszen ez igen rövid idő lenne arra, hogy az alapok elsajátítása, egyáltalán a japán kalligráfiával való ismerkedés és a gyakorlás elkezdésén túl is komoly mélységeket lehessen nyújtani az érdeklődőknek.

Ez természetesen nem változtat azon helyzeten, hogy bármikor örömmel fogadok tanítványokat, akik esetleg a csoportos oktatás helyett egyénileg szeretnének tanulni! És természetesen folyamatosan dolgozom a honlapon, bővítgetem a kalligráfiák körét, és alakítgatom a megrendelhető kalligráfiák népes csapatát is, de erről a következő bejegyzésben szólnék bővebben…

Nike shoes | Vans Lowland CC ‘Flame’ Women’s – VN0A54MH0851