„Rólunk írták” – megjelenések az interneten

Általában szokott lenni egy olyan része a honlapoknak, ahol megjelenítik, hogy miket írtak a tulajdonosról. Erre eddig még nem gondoltam, viszont rátaláltam néhány helyre és gondoltam első körben megosztom a blogomban őket, hogy láthassa, aki érdekel.

Az első a Füvészkertben lezajlott eseményhez kötődő cikk a Magyar Nemzet oldalán, amelyet Klementisz Réka írt Szakuraszirmok a füvészkertben címmel (a képre kattintva olvasható is):

Magyar Nemzet cikk - Gáncs Nikolasz

A következő, amit megemlítenék a Shuhari Dojo-ban készített kalligráfiáról szóló két hely is. Egyik a Dojo Facebook oldalán található, a másik a Japán Szájt nevű helyen, szintén a Dojo bejegyzéseként (képekre kattinva oda is lehet jutni). Utóbbi azért érdekes, mert egy videó látható a Kissako kalligráfia készítéséről, de másik, mint amit mi készítettünk:

Shuhari Dojo - Gáncs Nikolasz

Japán Szájt - Gáncs Nikolasz

Szeretném megemlíteni azokat is, akik linkeltek engem, mint az Új Tudat blog vagy a Nyugati buddhizmus honlap. Nem beszélve az Aiki no Michi oldalról, akik igen megtisztelően szólnak erről az oldalról. Ezúton köszönöm Nekik!

Linkelések - Gáncs Nikolasz

Aiki no Michi

Azonban nem „csak” a linkelések, hanem hivatkozások (még a kínai írás kapcsán is) és idézetek sora is megtalálható az interneten (mint egy alkotói tábor kapcsán), amelyeket névvel vagy ha névtelenül is, de szintén szeretnék megköszönni!

***

És a végére hagytam a japán nyelvű csemegét, amely Togawa Koudai san blogját jelenti, és ahova nem csak egy kalligráfiámról bejegyzést készített Togawa san kalligráfus mester. Rendkívüli érzés ez, és nem is igazán tudom megköszönni! Személyes találkozónk során pedig egy kedves és meleg szívű embert ismerhettem meg benne Japánban. Barátságáért külön hálás vagyok! Aki szeretné megnézni és elolvasni az első ilyen bejegyzést a képre kattintva is megteheti:

Togawa Koudai san no blog - Gáncs Nikolasz

***

2011. május 23-án volt a Műcsarnokban egy rendezvény, amely a Japánt ért szörnyű katasztrófa megsegítésére volt megrendezve. Erről több alkalommal is írtam annak idején a blogomban is. A HírExtra.hu oldalon pedig cikk jelent meg róla:

Giftofvision – Sneakers search engine | nike sb gato white gold ring enhancers