Katsujinken

Idén az a megtisztelő felkérés ért minket, hogy meghívtak egy kalligráfia performance-ra és „stand” felállítására a Katsujinken rendezvényre október 19-én.

A rendezvény több helyszínen zajlott. A színpadon performance-okat láthattak az érdeklődők, lélegzetelállító harcművészeti bemutatókat a különféle iskolák jóvoltából, aminek keretében mi is színpadra állhattunk egy rövid performance-szal.
Az alábbi szövegek kerültek papírra:
Katsujinken 勝人剣, az „életet adó kard”
Byoujoushin kore dou 平常心是道, „a mindennapi élet, az az út”
Denkou eiri shunpuu wo kiru 電光影裏斬春風, „villámként hasítja ketté a tavaszi szellőt”

A performance előtt és után kis „standunkon” vártuk a japán kalligráfia iránt érdeklődőket a másik helyszínen, ahol különféle japán érdekességeket, termékeket ismerhettek vagy vásárolhattak meg a résztvevők, valamint kardkovácsok elképesztő pengéit, gyűjtők ereklyéit és más csodákat láthattak.

Nagyon jól éreztük magunkat és nagy örömünkre szolgált, hogy egy ilyen színvonalas, és közben családias hangulatú rendezvény szereplői lehettünk! Köszönet a szervezőknek, hogy lehetővé tették ezt mindannyiunknak! Köszönet a harcművészeknek a csodálatos bemutatókért! Köszönet a kiállítóknak a színvonalas és szemet gyönyörködtető japán csodákért, és köszönet a résztvevőknek a sok érdeklődő beszélgetésért!

bridge media | Nike Dunk Low Coast UNCL – Grailify