Japán Nap és Kakizome Ünnepség

Japán Nap és Kakizome Ünnepség címen kerül megrendezésre az az esemény, amelyre mi is meghívást kaptunk, és amelyen – ha kissé megkésve is, de – bepótolhatjuk az elmaradt Kakizome rendezvényünket.

A Budapest, XVII. ker. Hősök tere 17. címen, az Alma Mozgásközpontban, az Aiki-no-Micsi Aiki Dojoban lesz megtartva a rendezvény 2015. január 24-én, 13:00-20:00 között, ahol színes program vár minden kedves érdeklődőt. 13:00-kor a különféle harcművészeti bemutatók, majd 16:30-tól a teaszertartás és 17:00-tól a kalligráfia várja a kedves érdeklődőket! A kíírás így hangzik:

A szokásos programon kívül lesz még aikido, kendo, iaido és karate edzés (ami az íráshoz hasonlóan kipróbálható), teaszertartás és mindennek a megkoronázásaként az év első közös írása. Mindenki megismerheti és kipróbálhatja a japán kalligráfiát.

Így végül a „Bárány évében” sem maradunk „év első írása” program nélkül, amelyet közösen tölthetünk ismét. Várható bemutató, rövid előadás és a legfontosabb, a közös írás. A mintánk idén a tervezett „Bárány éve” lesz, de természetesen szívesen vesszük, ha valaki saját témával érkezik és segítünk a helyes leírásában is!

   

Mindenkit szeretettel várunk!
Ünnepeljünk együtt!

Sports News | Vans Lowland CC ‘Flame’ Women’s – VN0A54MH0851