Újra szilva-cseresznye-orchidea sumi-e workshop

2014. március 8-9-én, hétvégén újra sumi-e workshop, ezúttal virágfestés témában.

A lehetséges férőhelyek megteltek! A nagy érdeklődésre való tekintettel mácius 15-16-án hétvégén szintén lesz virágfestés workshop! A részletekről itt lehet olvasni!

A két napos workshop alapvetően „A bambuszfestés alapjai” workshopra épül, tehát nem tartalmazza külön azt az elméleti oktatást, amely a tusfestészet történetéről, filozófiájáról, mitológiájáról, szimbológiájáról, a különféle eszközökről, használatukról szól. Azonban ennek ellenére a workshophoz adott mintafüzet ezekkel az információkkal is szolgál mindenki számára, aki esetleg nem kíván részt venni vagy még nem vett részt  „A bambuszfestés alapjai” workshopon. Így a tervezett program a következőképpen alakul:

Mind a két napon 10-17 óra között folyik az oktatás, amely rövid szünetekkel 6-6 óra gyakorlást jelent. Az első órában rövid elméleti kérdések után 5-5 órában a workshop kizárólag a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt.

Első nap:
– a szilva- és a szakura (cseresznye) virágok festészetének rövid történeti áttekintése, szimbológiája, filozófiája
– a szilva- és cseresznye virágok festésének elméleti áttekintése, a megfelelő eszközök, színek, árnyalatok kiválasztásának elméleti megbeszélése
– szilva- és cseresznye virágok részei, építő elemei festésének gyakorlata, teljes képek festése

Második nap:
– az orchidea festészetének rövid történeti áttekintése, szimbológiája, filozófiája
– az orchidea festésének elméleti áttekintése, a megfelelő eszközök, színek, árnyalatok kiválasztásának elméleti megbeszélése
– orchidea részei, építő elemei festésének gyakorlata, teljes képek festése

A két nap teljesen áttekinti az összes festészeti kérdést és problémát, amely a virágok festése kapcsán felmerülhet, azonban a bambuszfestéssel ellentétben lényegesen rövidebb idő alatt több információt igyekszik átfogni és átadni. Éppen ezért minden érdeklődő számára – akár a bambusz, akár a virágfestészeti témában – május és/vagy június folyamán lehetőség nyílik ismét szombati közös 3-3 órás gyakorlásokra, konzultációkra, amennyiben igény nyílik rá. Ezekkel kapcsolatban az időpontok megbeszélésére és a jelentkezési szándék jelzésére a workshopokon is lehetőség nyílik! (Ez természetesen mindenki számára nyitott, így a korábbi workshopok részvevői, ismétlők számára ugyanúgy gyakorlási alkalom, mint a friss tanulók számára!)

A jelentkezési határidő:
2014. február 23.

A workshopok ára: 18.000 Ft (5.000 Ft előleg befizetése mellett)
(Az ár tartalmaz egy mintafüzetet, gyakorló képeket és egyéb mintákat. Valamint tartalmazza az eszközhasználatot: speciális ecsetek, tusok, papírok, stb. használatát.)

Jelentkezni vagy kérdéseket feltenni e-mailben vagy ezen a linken lehet.

A workshop 3-5 fővel indul el és maximum 8-10 fő lesz egy hétvégén. Amennyiben ennél több jelentkező van, illetve legalább 3-5 jelentkező szeretné, akkor március 15-16-án is lesz egy virág festéssel kapcsolatos workshop.

Helyszín: 1091 Budapest, Börzsöny utca 11. A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

2014. április 12-13-án, hétvégén ismét bambuszfestés workshop lesz! A részletekről később itt lehet olvasni!

Mindenkit szeretettel várunk!

Giftofvision – Sneakers search engine | nike sb gato white gold ring enhancers