2. Momiji Shodōkai 第二回紅葉書道会

Az idei évben immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Momiji Shodōkai. 2013. szeptember 15-én, egy kellemesnek ígérkező vasárnapi napon, délután 2 órai kezdéssel a Margitszigeten (a Nagyréten, ahol már az előző évben is voltunk ) várunk Mindenkit szeretettel, japán kalligráfia performance-okkal, közös kalligráfia gyakorlással, ingyenes oktatással!

Idén is lesz közös minta, amely alapján együtt tudunk gyakorolni. Ez a minta az „őszi szél” (秋風). A kaisho formájában az alábbi lesz:

Japán kalligráfia Momiji Shodokai Gáncs Nikolasz kaisho

Természetesen, akinek kedve szottyan, gyōsho mintát is követhet:

Japán kalligráfia Gáncs Nikolasz Momiji Shodokai

A program idén is hasonló lesz az előző évben megismerthez. 14 órakor performance-okkal kezdünk, amelynek során a Sōhan Shodō Kyōshitsu (宗範書道教室) tanítványainak alkotása is látható lesz. A bemutatókat követően rövid oktatás folyamán megismerkedünk a minták leírásának módjával, majd kezdődhet a közös gyakorlás, amelyen mindenkinek szívesen segítünk.
Minden évben és rendezvényünkön készül csoportkép is, reméljük, hogy a Nagyréten is lesz kedvünk egyhez! A tervek szerint 15.30-16.00-kor beállunk, hogy egy képpé formáljuk a kalligráfiáinkat. Azonban ezzel nem kell, hogy véget érjen az írás! Akinek kedve van akár az alkony érkeztéig is velünk tarthat a japán kalligráfia alkotás örömében. (Minták és eszközök bérlésére is alkalom nyílik.)

 

Mindenkit szeretettel várunk!
Az esemény elérhető a Facebook-on is!

Best Sneakers | Archives des Sneakers