„Üres tekercskép” – szabadon választott kalligráfia

Átmeneti megoldás a nyugatiak számára – mivel igen nehézkes a tradícionális keretezést elérni -, ha vásárolnak „üres tekercseket”, amelyre aztán szabadon készülhet bármilyen kalligráfia. Ezekből is többféle méret, szín és kivitelezési változat érhető el. Már több alkalommal került ilyen keret a kezembe, amikor egy-egy megrendelés alkalmával kalligráfiát készíthettem rájuk, és most két tekercset sikerült beszereznem.

Az üres tekercseket erős dobozban vásárolhatjuk meg, amelyek megvédik a szállításkor, és megvédik a tároláskor is. Hagyományosan Japánban az egyetlen tokonomában, „falfülkében” cserélgetik a tekercsképeket, kalligráfiákat, tusképeket aszerint, hogy éppen milyen évszak, időszak, ünnep van, vagy éppen milyen vendég érkezik. Éppen ezért nagyon értékes, ha a tekercsképeket megfelelően tudja az ember tárolni.

Az üres tekercsek ráadásul csodálatos, egyszerű, anyagában mintás szövetből készülnek, nem pedig olcsó papírból, így igazán impozánsak a falra akasztva.

A tekercsek teljes mérete: 40 cm széles, 100 cm hosszú / fa rúd szélessége 49,5 cm, átmérője 2,5 cm / tároló kartonos doboz szélessége 6,5 cm, hossza 50 cm, négyzetes alapja 6,5×6,5 cm

A papír mérete – amelyre írni lehet: 32×45 cm

*  *  *

A fenti bujutsu kalligráfia illusztráció, de szabadon választható kalligráfiával kérhető és megvásárolható az alábbi két tekercs:

(Érdeklődni itt lehet.)

latest Running | Air Jordan Sneakers