Japán kalligráfia bemutató Párizs mellett

Az úticél Párizs.

Egy kedves francia ismerősöm meghívott a családjához minket egy párizsi „kirándulásra”. Azonban nem „csak” egy kirándulásra, de rögtön egy japán kalligráfia bemutatóra is.

Május utolsó napján Párizs mellett egy gyönyörű erdővel borított táj ölelésében kerül megrendezésre egy három napos shiatsu elvonulás, workshop. Ennek keretében minden évben egy meghívott vendég mutatja be a japán kultúra egy-egy kis szeletét. Idén a japán kalligráfiára esett a választás, és az a megtiszteltetés ért, hogy innen Magyarországról mehetünk el, hogy Franciaországban a japán örökségről tarthassunk bemutatót – ezzel is bizonyítva, hogy mindezek az értékek országok és népek felett állva mindannyiunk számára csodálatos dolgok.

A performance, amelyet be fogok mutatni, egy csokor a shiatsu, a zen és a keleti bölcsességek színes tárházából. Természetesen lázas készülődés előzi meg a bemutatót. Minták, szövegek, könyvek és kalligráfia szótárak közt elveszve kerültek papírra a témák, hogy aztán Franciaországban közvetítsék mindannyiunk közös tudását a tus ereje által.

Nike air jordan Sneakers | Air Jordan Release Dates 2020