Nyelvparádé és kalligráfia tanfolyam

Kinn voltunk a Nyelvparádén.
A Maido Kft. és a Shirokuma Kft. részt vett a MJOT-tal (Magyarországi Japán-oktatók Társasága) és a Momiji Nyelviskolával karöltve a Japán Stúdiumok kis pavilonjában a Nyelvparádén, hogy bemutassa japán nyelvi segédleteit és kis névkalligráfiákkal kedveskedjen a látogatóknak.

Igazán kellemes és jó hangulatú rendezvény volt! Aki kihagyta, ajánlom, hogy jövőre nézzen ki rá. Persze elsősorban a nyelvtanulni vágyókat érinti egy ilyen esemény, de már csak körülnézni is érdemes volt!

Azon túl pedig, hogy részt vettünk a Maidosokkal a „parádén”, meghírdettük és ezután folyamatosan elérhető lesz, a Maidos kalligráfia tanfolyam, ami tulajdonképpen nem is annyira tanfolyam, sokkal inkább egy kalligráfia kör, ahova akár folyamatosan is lehet járni. 3-5 fős kis csoportokkal indul a gyakorlás, és minden szükséges eszközt megkap minden érdeklődő. Így aztán a Niko Shodō becsatlakozik a Maido Shodōkai (毎度書道会) körbe és akik az egyéni oktatásnál jobban kedvelik a csoportos lehetőségeket ott tanulhatnak. És íme a Maido Shodōkai felirata:


 

Remélem, hogy aki csatlakozik, örömét fogja lelni a kalligráfiázásban!

Running Sneakers Store | Vans Lowland CC ‘Flame’ Women’s – VN0A54MH0851