SHODŌ Az ecset útja

SHODŌ Az ecset útja
Kézikönyv mindahhoz, ami a japán kalligráfiához kapcsolódik

Ezen a címen jelent meg könyvem a Shirokuma Ltd. (www.shirokuma.hu, www.maido.hu) szíves támogatásával 2009-ben, 2012-től pedig a Shirokuma Könyvek oszlopos tagjává válva új borítót kapott. A könyv puhafedéllel, ragasztott kötéssel, 414 oldal terjedelemben érhető el (~600 g).

Szeretném most itt kicsit bemutatni a könyvet. Amennyiben elnyeri tetszésed, meg is rendelheted az e-mail küldő oldalon (lásd fent az oldal fő menüjében, jobbra).

A könyv ára 3500 Ft (+postaköltség), amennyiben jelzed kérésed, névre szóló dedikálással látom el a könyvet!

Kérném, hogy csak akkor add le rendelésed, ha vállalod, hogy a megrendelt könyvet  a postástól átveszed a megrendelés teljesítésekor. Postai utánvéttel küldöm el a csomagot, nem futárszolgálattal, így az ilyenkor szokásos módon a postás értesítőt hagy a levelesládában (ha nincs otthon senki aki átvegye), s a küldeményt a postán még kb. 1 hétig át lehet venni az értesítővel és a személyazonosság+lakcím igazolásával). A rendelésről visszaigazoló e-mailt küldök, ezen kívül a postázás napján is írok egy emlékeztető e-mailt, hogy elkezdhesd figyelni a postai értesítőt a küldemény érkezéséről.

Shodo könyv borító - Japán kalligráfiáról kézikönyv

A tartalomból:

  (Alább a "Bemutató oldalak"-ra kattintva beleolvashatsz néhány részletbe.)

 

Bemutató oldalak

Néhány bemutató oldal a könyvből
(Kattints a képekre a nagyobb, olvasható változatuk megtekintéséhez.)